Campagne 'BOA's in gesprek' van start in Amersfoort

Vanaf vandaag staat de driedelige serie 'BOA’s in gesprek in Amersfoort' online. In totaal vertellen 5 BOA’s over hun werk in Amersfoort en hoe zij samenwerken; met elkaar, met de politie, de inwoners en ondernemers, ook in deze coronatijd.

Campagne 'BOA's in gesprek' van start in Amersfoort

In gesprek

De BOA's voeren het gesprek aan de hand van stellingen en filmpjes die zij op een beeldscherm zien. In een van de video's gaan 2 BOA’s in gesprek met de verantwoordelijk wethouder:

Helaas is het niet mogelijk om deze video te bekijken aangezien u Marketing Cookies heeft geblokkeerd. Voor meer informatie kunt u terecht op onze Cookies pagina. U kunt deze video alsnog bekijken op YouTube.

Campagne

Door op deze manier ervaringen te delen, willen we kandidaten voor BOA-functies en andere belangstellenden betrekken bij het BOA-werk in Amersfoort.

Deze campagne is de opvolger van een meer algemene arbeidsmarktcampagne over Amersfoort als werkgever en als stad. Daarin vertellen 4 collega’s met verschillende rollen in de gemeente, over hun (werkende) leven en wat hen drijft.

Meer informatie

Contactgegevens voor kennismaking vindt u op amersfoort.nl/boas-in-gesprek.
Bekijk de complete serie Boa's in gesprek op YouTube.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.