Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 26 juni 2022

Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 26 juni 2022

Woensdag 15 juni

15.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya is aanwezig bij het 150-jarig jubileum van Koninklijke BDU. Locatie: Schafffelaartheater, Theaterplein 1 te Amersfoort.

17.00 uur

Wethouder Menno Tigelaar is aanwezig bij de BBQ van de SRO voor alle Amersfoortse verenigingsbesturen. Locatie: Lunchcafé Out2Enjoy (bij het Bosbad), Barchman Wuytierslaan 232 te Amersfoort.

Donderdag 16 juni

10.00 uur

Wethouder Astrid Janssen opent de Huiskamer Van Dorrestein, sport, bewegen en sociale activiteiten voor senioren. Locatie: AFC Quick 1890, Dorresteinsesteeg 6 te Amersfoort.

15.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya onthult een muurschildering bij de Otto Scheltusflat. De schildering heeft Mondriaan 150 jaar als thema. Locatie: Otto Scheltusflat, zijde Van Asch van Wijckstraat te Amersfoort.

18:45 uur en 21:00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya loopt mee met de laatste avond van de Ladies Only avondvierdaagse, en zal aansluitend medailles uitreiken aan de deelneemsters. Start: Amerena, Velduil 2 te Amersfoort. Eindpunt: Parkhuis, Elisabeth Groenpark te Amersfoort.

Vrijdag 17 juni

15.00 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman opent het Celciushuis (innovatielab/buurthuiskamer). Locatie: Disketteweg 2A, Hoefkwartier, Amersfoort

16.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya opent de expositie ‘Verboden, Verdwenen, Niet Vergeten’. Deze expositie bestaat uit drie onderdelen van Leo Smit Stichting, 033Fotostad en Stichting Herdenkingsstenen Amersfoort. Locatie: Sint Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort.

19.30 uur

Wethouder Menno Tigelaar verricht de opening van de aanbouw bij Voetbalvereniging Hooglanderveen. Locatie: Voetbalvereniging Hooglanderveen, WillemTomassenlaan 10 te Hooglanderveen.

Zaterdag 18 juni

13.30 uur

Wethouder Astrid Janssen is aanwezig bij de Havikconcerten. Locatie: Havik te Amersfoort.  

17.00 uur

Burgemeester Lucas Bolsius is aanwezig bij het jubileumconcert van de Stichting Rondom de Cantates.Locatie: Sint Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort.  

19.00 uur

Burgemeester Lucas Bolsius reikt medailles uit tijdens het NK langebaanzwemmen.Locatie: Amerena, Velduil 2 te Amersfoort.  

21.45 uur

Burgemeester Lucas Bolsius is aanwezig tijdens het ViVa Grachtenconcert in Vathorst waarbij hij het evenement afsluit met de aankondiging van Diggy Dex. Locatie: Vathorst, Terschellingkade, Enkhuizenbrug te Amersfoort.

Dinsdag 21 juni

14.15 uur

Burgemeester Lucas Bolsius verricht de opening van het vijfjarige jubileumfeest van Sociale Gasten.Locatie: Podium Kosmik, Heiligenbergerweg 144 te Amersfoort.

17.15 uur

Burgemeester Lucas Bolsius neemt deel aan het panelgesprek tijdens de Portaal conferentie Bijdragen aan goed samenleven. Locatie: Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 te Amersfoort.

Woensdag 22 juni

11.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya onthult de Nachtwacht der Onmisbaren; een hedendaagse fotovariant van Rembrandts Nachtwacht die in verschillende Nederlandse steden tijdelijk te zien is. Op het kunstwerk staan cruciale beroepen uit de coronaperiode geportretteerd. Locatie: Bibliotheek Eemland, Eemhuisplein te Amersfoort.

10.00 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman opent de expositie met betrekking tot twee voorlopige ontwerpen voor de Hof en de Groenmarkt. Locatie: St. Joriskerk, Amersfoort.

13.30 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya is aanwezig bij de schoolvoorstelling Thula Nana van Het Element, Mavo Muurhuizen en Het Nieuwe Eemland. De voorsteling gaat over protest tegen apartheid. Locatie: Het Element, Hooglandseweg-Noord 55 te Amersfoort.

Donderdag 23 juni

15.00 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman op het nieuwe kantoorpand van de Perspectief Groep. Locatie: De Brand 42 (tweede etage) Amersfoort

16.00 uur

Wethouder Cees van Eijk opent de Foto-expositie ‘Amersfoort kleurt de Wereld’ in het kader van 15 jaar ArteGanza. Locatie: Rietveldpaviljoen, Zonnehof 8 te Amersfoort.  

17.00 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman brengt tussen 17.30 uur – 18.30 uur een bezoek aan de BBQ van de Bedrijvenvereniging De Hoef 3.0. Locatie: De Observant, Amersfoort.

18.45 uur

Burgemeester Lucas Bolsius reikt het eerste praktijkdiploma uit aan examenleerlingen van het PRO033 College. Dit jaar worden er voor het eerst diploma’s uitgereikt in plaats van certificaten. Locatie: PRO033 College, Wiekslag 50 te Amersfoort.

Vrijdag 24 juni

11.00 uur

Wethouder Menno Tigelaar is aanwezig bij de kranslegging door de stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders bij het veteranenmonument op begraafplaats Rusthof. De kranslegging maakt deel uit van de veteranenmotorrit die de stichting jaarlijks organiseert een op de vrijdag voor nationale veteranendag, die dit jaar op 25 juni plaatsvindt. Locatie: Begraafplaats Rusthof, Dodeweg 31 te Leusden.

13.00 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman is aanwezig bij de feestelijke kick-off van het project LIFE NEW HYTS. Een project vanuit het convenant ‘Waterstof in mobiliteit provincie Utrecht’ dat de gemeente Amersfoort heeft medeondertekend. Locatie: Innovam Nieuwegein - Structuurbaan 2.

19.30 uur

Burgemeester Lucas Bolsius verricht de opening van het 15 jarig bestaan van Arte Ganza Musica Mundo Festival. Locatie: Theater De Lieve Vrouw te Amersfoort.

20.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya is aanwezig bij het slotfeest van Amersfoort Onderwijsstad. Locatie: Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2 te Amersfoort.

Zaterdag 25 juni

10.00 uur

Burgemeester Lucas Bolsius verricht de opening van het “We doen het samen!” festival. Locatie: Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 te Amersfoort.

13.00 uur

Een aantal leden van het college van B&W is aanwezig bij Amersfoort Aangenaam. Locatie: Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

Algemene informatie voor de pers: www.amersfoort.nl/pers  

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of abonneer u op de AmersfoortMail of één van onze andere nieuwsbrieven.

AANMELDEN