Activiteitenkalender college burgemeester en wethouders tot en met zondag 15 mei 2022

Woensdag 4 mei

18.00 uur

Burgemeester Lucas Bolsius bezoekt de gebedsviering in de Sint Ansfriduskerk. Locatie: St. Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28 te Amersfoort.

19.00 uur

Wethouder Menno Tigelaar is aanwezig bij de Oecumenische Dienst in de Protestantse Kerk de Inham, voorafgaand aan de kranslegging ter ere van de Dodenherdenking bij de Gedenknaald in Hoogland. Locatie: Protestantse Kerk de Inham, Hamseweg 40 te Hoogland / Gedenknaald te Hoogland.

18.45 uur

Burgemeester Lucas Bolsius loopt mee in de Stille tocht van de Stenen Man bij Kamp Amersfoort naar begraafplaats Rusthof. Daar spreekt hij tijdens de Dodenherdenking. Locatie: Nationaal Monument Kamp Amersfoort en begraafplaats Rusthof, Dodeweg 31 te Leusden.

19.30 uur

Locoburgemeester Stegeman legt een krans tijdens de dodenherdenking bij het Oorlogsmonument nabij het Verzetsplein in de wijk Rustenburg. Locatie: Oorlogsmonument voor de Burgemeester Molendijkflat, Van Randwijklaan-Verzetsplein te Amersfoort.

21.00 uur

Burgemeester Lucas Bolsius bezoekt het herdenkingsconcert in de Xaveriuskerk. Locatie: Xaveriuskerk, 't Zand 31 te Amersfoort.

Zondag 8 mei

14.30 uur

Burgemeester Lucas Bolsius houdt een toespraak bij de voorstelling ’Geluid van Vrijheid’ door de Konrad Koselleck Big Band met Vincent Bijlo, Ellen ten Damme, Wudstik en Monnik. Locatie: Lieve Vrouwekerkhof te Amersfoort.

Maandag 9 mei

09.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya spreekt een welkomstwoord bij de landelijke uitreiking van de Nationale Onderwijsprijs. Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10 te Amersfoort.

Dinsdag 10 mei

15.30 uur

Wethouder Astrid Janssen geeft een gastles over duurzaamheid aan de kinderwijkraad van het Soesterkwartier. Locatie: Verkeerstuin, Soesterweg 312 te Amersfoort.

Woensdag 11 mei

14.00 uur

Wethouder Menno Tigelaar is aanwezig bij de feestelijke opening van het speelveld (Veld 8) in het Hogekwartier. Locatie: Speelveld (Veld 8) Hogekwartier te Amersfoort.

Donderdag 12 mei

09.00 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya geeft een gastles aan leerlingen van ROC Midden Nederland in het kader van ‘Week van het Ondernemen’. Locatie: ROC Midden Nederland, Disketteweg 10 te Amersfoort

13.00 uur

Burgemeester Lucas Bolsius verricht de opening van de netwerkbijeenkomst (Time to) Move on. Locatie: Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6 te Utrecht.

14.15 uur

Wethouder Fatma Koşer Kaya spreekt tijdens de viering van de start van de nieuwbouw van het Trivium College. Locatie: Trivium College, Dierenriem 11 te Amersfoort.

16.00 uur

Wethouder Menno Tigelaar is aanwezig bij een viering ter gelegenheid van de voortgang van het bouwproject Wonen in Forza, in het Hogekwartier. Locatie: Het Lokaal, Oliemolenhof 90 te Amersfoort.

16.30 uur

Burgemeester Lucas Bolsius is aanwezig tijdens de officiele receptie ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van de christelijke korfbalvereniging MIA. Locatie: ckv MIA, Schothorsterlaan 5 te Amersfoort.

17.30 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman is aanwezig bij de La Vuelta Holanda partnerbijeenkomst /Kick-off La Vuelta Holanda 2022. Locatie: Bibliotheek Utecht aan het Neude, Utrecht.

Vrijdag 13 mei

16.00 uur

Wethouder Willem-Jan Stegeman onthult het Kunstwerk in het Mondriaankwartier. Locatie: Kortegracht/Achter de Heilige Geest/Vismarkt. BijHein Eten&Drinken.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of abonneer u op de AmersfoortMail of één van onze andere nieuwsbrieven.

AANMELDEN