Financieel Adviseur (32 - 36 uur)

Talentgericht werken aan een groeiende stad vanuit een leuk en gedreven team.

Over de vacature

Sluitingsdatum
Bij de juiste match
Uren per week
32 - 36 uur
Salarisindicatie
Maximaal € 5.725,- bruto (schaal 11) per maand bij een 36-urige werkweek

Het team Adviseurs is een van de 3 teams binnen de afdeling Financiën en Advies. Wij zetten onze kennis en kunde in voor een steeds beter serviceniveau, met ondersteuning, strategie en diverse specialisaties. Dit doen we voor de organisatie, het gemeentebestuur, de inwoners en de bedrijven en instanties in Amersfoort. Als Financieel adviseur kom jij daar te werken.

De baan

Je draagt bij aan de Planning & Control-cyclus en zal actuele maatschappelijke opgaves financieel onderbouwen. Samen met zo’n 15 andere financiële adviseurs ben jij het aanspreekpunt van 1 of meerdere afdelingsmanagers als het gaat om financiële vraagstukken en dossiers. Je hebt het overzicht over de financiële situatie van gemeenten en legt verbanden bij nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk verzorg je ook managementinformatie en licht je de cijfers toe. Binnen het team zet je jouw ervaring en kennis in voor de verdere ontwikkeling van processen en producten en het uitdragen daarvan. Zowel binnen als buiten de organisatie onderhoudt je contacten om kennis en ervaring te delen en opgaves verder te brengen. Het is een baan met veel ruimte voor jouw eigen inbreng, waar je ook veel gaat leren. Het niveau is hoog, maar we doen het samen. 

NB: We zijn op zoek naar een financieel adviseur in het fysiek domein

Het team

Het team Adviseurs is een van de 3 teams binnen de afdeling Financiën en Advies. Wij zetten onze kennis en kunde in voor een steeds beter serviceniveau, met ondersteuning, strategie, advies en diverse specialisaties. Dit doen we voor de organisatie, het gemeentebestuur, de inwoners en de bedrijven en instanties in Amersfoort. Als financieel adviseur kom jij daar te werken.

Wat we van je vragen

We zoeken iemand die initiatiefrijk is, lef heeft en met ons wil (blijven) vernieuwen:

  • Je hebt een hbo+ of wo-opleiding, afgerond met een accent op bedrijfseconomie
  • Analytisch ben je sterk; je weet complexe materie snel te doorgronden en voor anderen inzichtelijk te maken
  • Je bent een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht
  • Ervaring met het geven van financieel advies aan afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers is een voordeel
  • Je schakelt makkelijk met mensen, zowel binnen als buiten de organisatie

Gemeentelijke ervaring is voor deze functie niet noodzakelijk.  

Wat we je kunnen bieden

Verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een informele professionele organisatie die veel vraagt, maar ook veel mogelijk maakt. Amersfoort biedt ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeert in je groei. Je salaris bedraagt maximaal € 5.725,- bruto (schaal 11) per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij je persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Het je vragen over de functie? Bel dan Annemiek van der Heide, teammanager Adviseurs bij de afdeling Financiën en Advies, telefoon: 06 5546 5703. Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jacqueline Meijer, Recruitment medewerker, telefoon: 06 5253 5565
 

Zo kun je reageren

Wij ontvangen je sollicitatie graag digitaal. Door op 'Solliciteren' te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen. Je krijgt per e-mail een ontvangstbevestiging.

Solliciteer ook als je alleen kennis wilt maken. We sluiten de vacature zodra we de match hebben gevonden.                                                      

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Voel je thuis in Amersfoort, je bent welkom zoals je bent. Onze kwaliteiten vasthouden en versterken, daar zetten we ons samen voor in. We zijn blij dat iedereen uniek is en zijn nieuwsgierig naar jouw talent.