Ervaren Trajectbegeleider Dagactiviteiten WMO (32 - 36 uur)

Over de vacature

Sluitingsdatum
21 juli 2024

Jouw rol

Jij maakt het mogelijk dat mensen met een verstandelijke beperking, psychische problemen en/of fysieke beperkingen kunnen meedoen in de samenleving. Samen met hen ga je op zoek naar een passende plek voor dagbesteding. Je kunt goed inschatten wat ze nodig hebben om de kans op een geslaagde plaatsing te vergroten.

Gemeente Amersfoort zoekt een coach met een groot inlevingsvermogen, die goed kan luisteren, creatief is en enthousiasme uitstraalt. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat je kritisch, vasthoudend en zorgvuldig bent.

Hier ga je aan de slag

Amersfoort is een stad met ruim 160.000 inwoners, waar historie en vernieuwing hand in hand gaan. Een groeiende stad, die zich in hoog tempo ontwikkelt. Een stad vol duurzame en sociale initiatieven, waarin iedereen mee kan doen. In 2023 kreeg Amersfoort internationale erkenning als European City of the Year. Zo’n 1.500 collega’s zorgen dat Amersfoort een geweldige stad blijft om in te wonen, werken en leven. Dat doen we samen met de stad: met inwoners, ondernemers, vrijwilligers en partners. Collega’s waarderen de positieve, resultaatgerichte en collegiale werksfeer: we doen het samen. Daarbij krijg je alle ruimte om jouw functie en ontwikkeling zelf vorm te geven.  

Dit breng je mee

Je verplaatst je in de denk- en leefwereld van je cliënten en weet hoe je ze hen het beste kunt aanspreken en stimuleren. Daarbij toon jij je betrokken bij hun (soms schokkende) verhalen en houd je de nodige afstand om hen professioneel te kunnen begeleiden.

Je werkt intensief samen met collega’s, zorginstellingen en aanbieders. Vanaf het eerste gesprek tot en met het eind van het traject houd je een heldere rapportage bij.

Verder breng je mee:

 • HBO-opleidingsniveau met minimaal 3 jaar ervaring met een doelgroep die verschillende psychische problemen en/of fysieke beperkingen heeft.
 • Je hebt ervaring met coaching, bij voorkeur op de werkvloer.
 • Je hebt ervaring met de methodieken om een passende diagnose te stellen.
 • Zowel mondeling als schriftelijk ben je sterk en hoewel je heel collegiaal bent, kun je ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent prima in staat om feedback te geven en te ontvangen.
 • Je bent flexibel ingesteld voor veranderende werkwijzen, werktijden, taken, verantwoordelijkheden, beleidswijzigingen, omgeving en gedragingen van anderen.
 • Je stelt hoge eisen aan kwaliteit en streeft naar de verbetering van producten of prestaties.

Dit bieden we jou

Werk dat er echt toe doet: hier kun je verschil maken voor de stad. Bij Gemeente Amersfoort werk je in een compacte organisatie aan grote opgaven. We bieden alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeren in je groei. Je krijgt vertrouwen en verantwoordelijkheid, in een organisatie die veel van je vraagt maar ook veel mogelijk maakt.

Je kunt rekenen op:

 • Een salaris van maximaal € 4.752,- bruto per maand (schaal 9 van de cao Gemeenten) op basis van een 36-urige werkweek.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% als aanvulling op je salaris. Hiermee kies je zelf voor extra geld, meer verlofuren, fiscaal voordeel op een deel van de kosten voor je sportschool of andere voordelen.
 • Flexibele werktijden met uitstekende thuiswerkmogelijkheden en -middelen, voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Een mobiele telefoon, laptop en databundel.
 • Een volledige ov-reiskostenvergoeding voor je woon-werkverkeer (2e klas) of een fietsregeling.
 • Alle ruimte voor jouw ontwikkeling: we werken vanuit talent met jouw persoonlijke talentprofiel (CliftonStrengths) en je kunt rekenen op een uitgebreid opleidingsaanbod, een coachpool, een inwerkbuddy en goede doorgroeimogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 194,4 verlofuren (op basis van een 36-urige werkweek), een thuiswerk- en internetvergoeding, een goede pensioenregeling en 50% betaald ouderschaps- en zorgverlof.

Als je meer wilt weten

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Bel met Hossein Shakeri, Teamcoördinator, via telefoonnummer 06 5570 2564.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen of een WhatsApp sturen naar Martine Jonkers, recruitmentmedewerker, via telefoonnummer 06 3931 9398.

Zo kun je reageren

We horen graag van je! Door te klikken op ‘Solliciteren’ kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae doorgeven.

Je kunt op de vacature reageren tot en met 21 juli 2024. 
De gesprekken staan gepland in de week van 22 juli 2024. Vanwege de zomervakantie kunnen we in overleg een andere datum plannen. 

 

Voel je thuis in Amersfoort, je bent welkom zoals je bent. We willen een werkomgeving bieden waar je het beste uit jezelf kunt halen en waar ruimte is voor verschillen. Want juist diversiteit brengt ons bij betere oplossingen voor de opgaven waar we voor staan. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent, ongeacht waar je bent geboren, van wie je houdt of waar je in gelooft. En als je een (arbeids)beperking hebt, dan kijken we samen wat er mogelijk is en wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.