Uitvoerend Medewerker Financiële Administratie

Een teamspeler in een veranderende organisatie

Werken bij Gemeente Amersfoort

Amersfoort is een stad die zich met hoge snelheid ontwikkelt. De gemeentelijke organisatie beweegt hierin mee. Je komt te werken binnen de afdeling Financiën en Advies; een afdeling met circa 60 medewerkers. Onderdeel daarvan is de Financiële Administratie waar jij gaat werken in een team van zeventien collega’s. Het is één van de drie teams van de afdeling Financiën en Advies. Net als de stad is de afdeling volop in beweging. Er is veel expertise en gedrevenheid: continu werken we aan het verbeteren van de kwaliteit en de service.

Als uitvoerend medewerker administratie ben je verantwoordelijk voor afhandelen en verwerken van administratieve zaken als memorialen, verplichtingen, budgetwijzigingen, verkoopfacturatie en taken inzake crediteurenadministratie. Debiteuren- en tussenrekeningenbeheer is ook een onderdeel van de werkzaamheden. Voor de diverse administratieve taken leg je contact met interne- en externe partijen, waaronder financieel adviseurs, budgethouders en klanten. Je denkt met hen mee over betere dienstverlening en producten. Omdat we met verschillende werkpakketten werken die rouleren, is je baan bij ons heel afwisselend. Bij de Financiële Administratie werk je met het boekhoudkundige programma Decade (Unit 4); hierin worden alle financiële boekingen geregistreerd en afgehandeld. Tevens is een belangrijk onderdeel het verwerken van mutaties in Excel.

Je hebt een afgeronde opleiding in dit vakgebied op MBO Administratief niveau, en kennis en ervaring in Word en Excel. Je maakt gemakkelijk telefonisch- en schriftelijk contact in correct Nederlands. Administratief en cijfermatig ben accuraat en nauwkeurig, resultaatgericht en doortastend. Je bent een teamspeler en bewust van het werken met privacy gevoelige informatie. Je staat stevig in je schoenen en je laat je niet uit het veld slaan. Je bent een teamspeler en je werkt zelfstandig. Je houdt van aanpakken en je hebt er zin in.

Verantwoordelijk en maatschappelijk betrokken werken in een informele organisatie die veel vraagt maar ook veel mogelijk maakt. Amersfoort ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw persoonlijke groei. Je salaris bedraagt maximaal € 3.176,- bruto per maand (schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je standaard maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, bruikleen van mobiele telefoon en tablet, de mogelijkheid tot thuiswerken inclusief thuiswerkplekvoorzieningen en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Solliciteer door via onderstaande knop je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae te versturen.

De reactietermijn sluit op woensdag 1 december 2021.

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Bas Ligthart, teammanager, telefoon 033 - 469 4521. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Jacqueline Meijer, HR-medewerker, telefoon: 033 - 469 4268.

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze stad.

Teammanager Bas Ligthart, telefoon (033) - 469 4521

HR-medewerker Jacqueline Meijer, telefoon (033) 469 4268