Senior medewerker beleid en projecten

Een initiatiefrijke collega met gevoel voor bestuurlijke verhoudingen

Werken bij Gemeente Amersfoort

Amersfoort is een stad met ruim 157.000 inwoners op het middelpunt van Nederland. Een dynamische stad met veel jonge mensen die zich volop ontwikkelt. De organisatie beweegt daarin mee. Als onderdeel van de afdeling Bestuur, Strategie en Veiligheid, speelt het Team Veiligheid in op de veiligheidsvraagstukken in de stad. Het team is op zoek naar een medewerker voor de thema’s fysieke veiligheid en openbare orde.

De baan

Je gaat je onder andere bezighouden met fysieke veiligheid (zoals crisisbeheersing en brandweerzorg). Samen met de senior beleidsadviseur werk je aan ontwikkeling van beleid op dit gebied, bijvoorbeeld het opstellen van nieuwe protocollen of het aanscherpen van bestaande protocollen naar aanleiding van actuele gebeurtenissen. Je ondersteunt de senior beleidsadviseur bij projecten en uitvoerende werkzaamheden op dit gebied.

Ook op het gebied van de openbare orde ondersteun je de senior beleidsadviseur. Je volgt actuele ontwikkelingen op dit terrein, beoordeelt de vertaling hiervan naar lokaal beleid en je stelt uitvoeringsregels op. Ook toets je bestaande regels aan nieuw beleid.

De functie is een combinatie van uitzoeken, ondersteunen en projectmatig werken. Uitdaging is de veelzijdigheid van het werk. Daarom zijn we op zoek naar iemand die snel kan schakelen tussen diverse onderwerpen.

Wat we van je vragen

Je hebt een opleiding op hbo of academisch niveau, bijvoorbeeld op het gebied van integrale veiligheidskunde of (hbo) rechten. Juridische kennis is een pluspunt. Je kunt helder en duidelijk schrijven, hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en urgentie en je vindt het leuk om zaken uit te zoeken. Verder ben je communicatief sterk, doortastend en nieuwsgierig en neem je graag initiatief. Je bent ook flexibel en je voelt je thuis in een team dat zware onderwerpen serieus te lijf gaat, maar waar ook ruimte is voor humor. Bereidheid om voor de crisisorganisatie piket te draaien, is een pre.

Dit kunnen we je bieden

Een afwisselende functie in een dynamisch team waar je veel eigen initiatief kunt nemen. Het salaris bedraagt maximaal € 4.494,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Zo kun je reageren

Door op ‘Solliciteren’ te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen.

SOLLICITEREN

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Renée Wernand teammanager, telefoon 033 469 4443.

Vragen over de procedure? Bel dan met Inge Parlevliet, HR-medewerker, telefoon 033 469 4631. De reactietermijn sluit op zondag 28 november 2021. Sollicitatiegesprekken staan gepland op dinsdag 7 december 2021.

Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor de stad.

Praktisch

32 uur

Schaal 10 (max. € 4.494,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

Vragen over de functie?

Renée Wernand teammanager, telefoon 033 469 4443

Vragen over de procedure?

Inge Parlevliet, HR-medewerker, telefoon: 033 469 4631

SOLLICITEREN

Reageren kan tot en met zondag 28 november 2021.