Senior Consulent team Zorg

Betrokken senior consulent met (para)medische ervaring

Werken bij de gemeente Amersfoort

Amersfoort – een stad met ruim 157.000 inwoners – ontwikkelt zich in hoog tempo en bruist van de initiatieven; ook in deze tijd. We koesteren wat van waarde is en vernieuwen volop. We streven naar een sociale stad waar iedereen mee kan doen. Inwoners kunnen terecht bij de afdeling Werk, Inkomen en Zorg (WIZ) voor voorzieningen en vragen op het gebied van hun inkomen, werk en zorg. De lijnen zijn kort en de cultuur binnen de afdeling is positief en dynamisch.

Binnen het team Zorg (ca. 43 fte) werken consulenten, de zorg-administratie en de financiële zorg-administratie samen. Elke dag is anders: als senior consulent behandel je de meldingen op grond van de Wmo en regel je maatwerkvoorzieningen op het gebied van zelfredzaamheid en participatie: een afwisselende, zinvolle en zelfstandige baan.

De baan

Je werkt aan de complexe opgaven van de Wmo op het gebied van wonen, verplaatsen en vervoer. Dit doe je vanuit een zelfstandige positie door objectief onderzoek: je analyseert situaties en stelt ondersteuningsplannen op. Natuurlijk bezoek je ook de mensen thuis. Om tot een plan te komen kun  je gebruik maken van casuïstiekbespreking en een moreel beraad. Je stelt heldere besluiten op, en geeft voorlichting en advies over de Wmo aan inwoners, behandelaars, kern- en ketenpartners en andere betrokkenen. Je hebt contact met zowel cliënten als hulpverleners in multidisciplinaire teams.

Waar nodig neem je het initiatief om kwaliteit te houden en te verbeteren. Je hebt een coachende en ondersteunende rol naar de andere consulenten. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en groei van de hele afdeling: je adviseert waar wijzigingen nodig zijn, implementeert verbeteringen en evalueert resultaten.

Wat we van je vragen

Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding en ruime ervaring als consulent en/of paramedicus zoals ergo-of fysiotherapeut, aangevuld met kennis van de Wet maatschappelijke ondersteuning. Je bent onafhankelijk maar werkt graag samen met je vakgenoten. In deze functie is zowel een goede mondelinge als schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid van groot belang. Je bent oplossingsgericht en analytisch. Naast integriteit en zorgvuldigheid heb je een gezonde dosis stressbestendigheid, humor en relativeringsvermogen. Sta je stevig in je schoenen en heb je er zin in? Reageer dan snel!

Dit kunnen we je bieden

Verantwoordelijk en maatschappelijk betrokken werk in een informele zakelijke organisatie. Amersfoort geeft je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeert in je groei. Op basis van je kennis en ervaring wordt je salaris maximaal €4048,- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen die passen bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Zo kun je reageren

Door hieronder op ‘Solliciteren’ te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen.

SOLLICITEREN

Als je meer wilt weten

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anita Hommel, teamcoördinator Zorgconsulenten, telefoon 06 5285 2147.

Heb je vragen over de procedure, dan kun je contact opnemen met HR medewerker Anna Heeres, telefoon 033 469 575

De reactietermijn sluit op 27 juni 2021. De eerste gesprekken vinden plaats op 8 of 12 juli.

Voor deze vacature werven wij gelijktijdig intern en extern, waarbij interne kandidaten een voorrangspositie hebben.

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze stad.

Praktisch

36 uur

Schaal 9 (max. € 4.048,- per maand bij 36 uur per week)

Vragen over de functie?

Anita Hommel, teamcoördinator Zorgconsulenten, telefoon 06 5285 2147

Vragen over de procedure?

Anna Heeres, HR-medewerker, telefoonnummer: (033) 469 5750

SOLLICITEREN

Solliciteren kan tot en met 27 juni 2021.