Next033 zoekt avonturiers

Generalisten die het verschil kunnen maken in uitdagende vraagstukken

Werken bij Gemeente Amersfoort

Amersfoort - een prachtige stad met ruim 157.000 inwoners- is volop in ontwikkeling. Als gemeente streven we er naar om onze groei op een slimme, inclusieve en duurzame manier vorm te geven. Dat levert boeiende opgaven op, voor jou om aan te pakken.

Gedurende drie jaar maak je deel uit van team Next033. Next033 is een zelf organiserend team met een frisse blik en veel vrijheid en flexibiliteit om het eigen werk in te richten. Bij Next033 werken we aan opdrachten die vragen om verbinding, een vernieuwende aanpak en doorzettingsvermogen. In de organisatie en in de stad. Samen evalueren, leren en groeien vinden wij belangrijk. Het team bestaat nu ruim drie jaar.

De baan

Als Nexter werk je in de rol van projectleider, procesbegeleider of als adviseur. Je gaat aan de slag met complexe vraagstukken in opdracht van verschillende afdelingen van de gemeente. Dit kunnen opgaven zijn waar de organisatie samen met de stad aan werkt, maar ook interne vraagstukken. Wat je precies gaat doen staat nog open. Zeker is dat jouw werk in Amersfoort er toe doet.

Wat we van je vragen

Je hebt een aantoonbaar hbo- of wo-denkniveau en bent toe aan een tweede of derde baan. De teamleden van Next033 zijn generalisten die op allerlei terreinen en vraagstukken werken. Wij zijn dus niet op zoek naar iemand met een specifieke studieachtergrond. Wel kun je laten zien dat je affiniteit hebt met de opgaven waar we als gemeente aan werken de komende jaren. Denk aan vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, ruimtelijke ontwikkeling, informatievoorziening en het realiseren van een inclusieve stad waar iedereen zich thuis voelt.

Dit kunnen we je bieden

Verantwoordelijk, afwisselend en maatschappelijk relevant werk voor 32-36 uur per week. Je krijgt veel ruimte om te leren en experimenteren. We ondersteunen je ontwikkelwensen en investeren in jouw groei. Wij bieden afhankelijk van je opleiding en ervaring een functie op schaal 10 (maximaal € 4.494,-) of schaal 11 (maximaal € 5.169,-) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, die passen bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald). Thuiswerk is soms nodig maar ook als het niet hoeft, kun je jouw werkplek vaak zelf bepalen. Het avontuur van Next duurt drie jaar. Een mooie kans te ontdekken waar jij met jouw talenten past binnen de gemeente.

Herken jij jouw talenten in het rijtje? Grote kans dat je goed bij het team past.

  • Je ziet bij ingewikkelde vraagstukken snel de weg vooruit en aarzelt niet om concrete stappen te zetten;
  • Je houdt van pionieren en het opzetten van nieuwe activiteiten;
  • Je bent organisatorisch sterk en pakt onduidelijkheid bij de wortels aan. Je staat er om bekend dat je soms voor een onverwachte aanpak kiest;
  • Je kan een argument overtuigend brengen en weet collega's en opdrachtgevers voor je te winnen;
  • Je bent een verbinder die oog heeft voor teamdynamiek en daar een actieve bijdrage aan levert.

Als organisatie streven we ernaar dat ons personeelsbestand een afspiegeling is van de samenleving. Als team vinden we het leuk en nuttig als er mensen reageren die vanwege hun persoonlijke achtergrond een andere kijk op de samenleving inbrengen in het team. We lezen graag in je reactie hoe jij dit meebrengt.

Zo kun je reageren

Ben je enthousiast? Je kunt reageren tot en met zondag 26 september 2021.
De kennismakings- en selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 5 oktober 2021.

SOLLICITEREN

We kijken uit naar je reactie waarin je uitlegt waarom jij een aanvulling bent op het team en welke bijdrage jij zou kunnen leveren aan de vraagstukken waar wij voor staan. Hou het kort maar krachtig, de vorm kies je verder zelf. We ontvangen je sollicitatie uitsluitend via ons Easycruit-platform. Door op 'Solliciteren' te klikken, kun je daar ons je contactgegevens, motivatie en curriculum vitae toesturen. Je kunt alleen pdf-bestanden uploaden.

Als je meer wilt weten

Wil je meer informatie over de functie? Stuur dan even een mailtje naar Ellen Stuve (Teammanager Next033) via ea.stuve@amersfoort.nl. We kunnen dan een belafspraak maken.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Inge Parlevliet (hr-medewerker), 033 469 4631 of Anna Heeres (hr-medewerker), 033 469 5750.

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor de stad.

Praktisch

Schaal 10 (maximaal € 4.494,-) of schaal 11 (maximaal € 5.169,-) bij een 36-urige werkweek (afhankelijk van je opleiding en ervaring)

Vragen over de functie?

Stuur dan even een mailtje naar Ellen Stuve (teammanager Next033) via ea.stuve@amersfoort.nl.

Vragen over de procedure?

Inge Parlevliet (hr-medewerker), 033 469 4631 of Anna Heeres (hr-medewerker), 033 469 5750

SOLLICITEREN

Je kunt reageren tot en met zondag 26 september 2021.