Medewerker financiële administratie

Cijfers op orde en werken aan verbetering

Werken bij Gemeente Amersfoort

Amersfoort, stad met ruim 157.000 inwoners, ontwikkelt zich in hoog tempo. We koesteren wat van waarde is en vernieuwen volop. We streven naar een sociale stad waar iedereen mee kan doen. Inwoners van Amersfoort en Leusden kunnen met hun vragen op het gebied van werk, inkomen en zorg (WIZ) bij de gemeente terecht.

Hier werken enthousiaste collega’s van Arbeidsintegratie, Klantbeheer, Zorg en Administratief Beheer aan een samenhangend aanbod van voorzieningen, dat zo veel mogelijk aansluit bij de inwoners. We zoeken een medewerker voor de financiële administratie.

De baan

Je verzamelt, muteert, beheert en interpreteert financiële gegevens die voortkomen uit de Participatiewet, Ioaw, Ioaz, Bbz en bijzondere bijstand. Daarnaast zorg je ervoor dat de betaling van de uitkering, en de controle hiervan, goed verloopt. Je bent verantwoordelijk voor het bestandsbeheer van onze debiteuren. Verandert er iets in wet- en regelgeving? Jij zorgt ervoor dat dit vertaald wordt naar automatiseringspakketten. Er is veel contact met de uitkeringsadministratie, systeembeheerders en andere collega’s binnen de afdeling Administratief Beheer. Samen met deze collega’s werk je actief mee aan initiatieven gericht op verbetering van kwaliteit en innovatie.

Wat we van je vragen

Administratief en cijfermatig ben je een kei, je bent van nature accuraat en gestructureerd. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je houdt van werken met cijfers. Je hebt een mbo-opleiding, aangevuld met vaktrainingen op het gebied van sociale en belastingwetgeving. Prioriteiten stellen gaat je goed af; je bent stressbestendig en een dynamische werkomgeving ligt je wel. Je bent oplossingsgericht bij problemen en actief in het signaleren van knelpunten. Je werkt zelfstandig, stelt je flexibel op en je houdt van aanpakken. Ook ben je niet bang om feedback te geven en ontvangen. Positieve instelling, dienstverlenend: herken je deze eigenschappen? Reageer dan snel!

Dit kunnen we je bieden

Verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een informele organisatie die veel vraagt maar ook veel mogelijk maakt. Amersfoort biedt ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeert in je groei. Je salaris bedraagt maximaal €3.591,- bruto per maand (schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof.

Zo kun je reageren

Zie jij deze functie als jouw volgende baan, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie digitaal. Door hieronder op ‘Solliciteren’ te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatie en curriculum vitae toesturen.

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit op zondag 28 november 2021. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 3 en maandag 6 december 2021.

Als je meer wilt weten

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rick Biervliet (teamcoördinator Administratief Beheer) via telefoonnummer 033 469 44 87 of met Ate van der Horst (teammanager Administratief Beheer) via telefoonnummer 033 469 55 82.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met hr-medewerker Anna Heeres via telefoonnummer 06 28 16 34 90.

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij bijdraagt aan het welzijn van onze inwoners.

Praktisch

36 uur

Schaal 8 (max. € 3.591,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

Vragen over de functie?

Rick Biervliet (teamcoördinator), telefoon: 033 469 44 87

Ate van der Horst (teammanager), telefoon: 033 469 55 82.

Vragen over de procedure?

Anna Heeres, hr-medewerker, telefoon: 06 28 16 34 90

SOLLICITEREN

Reageren kan tot en met zondag 29 november 2021.