Financieel adviseur

Krachtige persoon die de gemeentelijke organisatie adviseert

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor de stad en het bestuur van Amersfoort, bij het team Adviseurs, één van de drie teams binnen de afdeling Financiën en Advies. Amersfoort –een stad met ruim 155.000 inwoners- ontwikkelt zich in hoog tempo en bruist van de initiatieven. De organisatie beweegt daarin mee. Met plezier zetten we onze kennis en kunde in voor een steeds beter serviceniveau, voor de stad, de inwoners, bedrijven en organisaties. Het team Adviseurs is onder meer verantwoordelijk voor het geven van financieel advies aan collega’s door de hele organisatie. Amersfoort heeft de combinatie van uitdagende grootstedelijke vraagstukken met –als regiegemeente- een relatief kleine ambtelijke organisatie. Collega’s weten elkaar snel te vinden en je kunt hier echt verschil maken.

Wat ga je doen?

Voor financiële vraagstukken en dossiers ben jij het aanspreekpunt van één of meerdere afdelingsmanagers in de gemeentelijke organisatie. Jouw ervaring bepaalt (in overleg) de plek die je in de gemeentelijke organisatie krijgt! Je geeft concrete en heldere financiële adviezen en levert je bijdrage aan de Planning & Control-cyclus en zorgt voor de financiële onderbouwing bij actuele vraagstukken. Dat doe je met een team van zo’n 15 andere financiële adviseurs. Ook verzorg je managementinformatie en licht je de cijfers toe. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van processen en producten binnen het team Adviseurs. Je onderhoudt in- en externe contacten.

Wat breng je mee?

Je bent een adviseur met uitstekende analytische vaardigheden, die complexe materie snel weet te doorgronden en inzichtelijk kan maken voor anderen. Je hebt een hbo+ of wo-opleiding afgerond met een accent op bedrijfseconomie. Je hebt ervaring binnen een gemeente met het zelfstandig adviseren van afdelingsmanagers en beleidsmedewerkers op financiële vraagstukken. Je toont lef en creativiteit om vernieuwende ideeën te ontwikkelen en initiatieven te nemen. Verder ben je een sterke persoonlijkheid met natuurlijke overtuigingskracht. Je werkt zorgvuldig, doortastend en pragmatisch en je hebt een collegiale en flexibele instelling.

Wat bieden wij je?

Verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een informele organisatie die veel vraagt maar ook veel mogelijk maakt. Amersfoort biedt ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeert in je groei. Je salaris bedraagt maximaal € 5.067,- bruto (schaal 11) per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor de stad.

Hoe kun je reageren?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag digitaal. Door hieronder op ‘Solliciteren’ te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatie en curriculum vitae toesturen.

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit op donderdag 27 februari 2020.
De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 12 maart 2020.

Vragen over de functie?

Annemiek van der Heide, teammanager Adviseurs bij de afdeling Financiën en Advies, telefoon: 033 469 5214 of 06 5546 5703.
 

Vragen over de procedure?

Bel dan met Jacqueline Meijer, HR-medewerker, 033 469 4268.

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven. Interne kandidaten hebben daarbij een voorrangspositie.

Praktisch

32-36 uur

Schaal 11 (max € 5.067,- per maand)

Vragen over de functie?

Annemiek van der Heide, teammanager,
telefoon: 033 469 5214 of 06 5546 5703

Vragen over de procedure?

Jacqueline Meijer, HR-medewerker, 033 469 4268

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit 27 februari 2020