Ervaren specialist aansprakelijkheid en verzekeringen

Een toekomstgerichte teamspeler met een frisse blik

Werken bij de Gemeente Amersfoort

Amersfoort, met ruim 157.000 inwoners, is ook in deze tijd een stad die zich ontwikkelt; vol projecten en initiatieven. De gemeentelijke organisatie beweegt daarin mee. We willen weten wat er leeft in de stad, zijn geïnteresseerd in ons vak en onze collega’s, en zijn aanspreekbaar op wat we doen. We zijn een regiegemeente en hebben een compacte ambtelijke organisatie. En de lijnen zijn kort. Als specialist aansprakelijkheid en verzekeringen ga je werken binnen de afdeling Juridische Dienstverlening en Advies (JDA).

De baan

Als ervaren specialist hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen wat het werk inhoudt. Schadeclaims, verhaalszaken, input ophalen bij vakafdelingen … Als ervaren allrounder weet je van aanpakken. Je houdt van werken in een team waarin iedereen alle taken vervult en bent iemand die de zaken ordelijk aanpakt en vastlegt. Binnen het team zie je de mogelijkheden tot verandering en verbetering. Ook weet je deze voor het voetlicht te brengen bij je collega’s. Je neemt initiatief en bent niet alleen inzetbaar op alle onderdelen, maar vindt het ook leuk om regelmatig te wisselen van taken.
Samen met jouw drie collega’s overleg je over de werkverdeling, geef je elkaar feedback en ga je op zoek naar mogelijkheden om het werk en de kwaliteit nog verder te verbeteren. Het werk brengt met zich mee dat je de organisatie in hoog tempo goed leert kennen, mede doordat de vakafdelingen een belangrijke bron vormen van informatie.

Wat we van je vragen

We zoeken een specialist met een hbo-opleiding op het vakgebied aansprakelijkheid en verzekeringen, aangevuld met een gerichte assurantie-opleiding, bijvoorbeeld WFT-basis en schade zakelijk (of bereidheid deze opleidingen te gaan volgen). Daarnaast heb je ook praktijkervaring op het vakgebied juridisch en/of aansprakelijkheid en verzekeringen. Je bent zelfstandig, neemt initiatief en werkt graag in een team. Dat is immers de plek waar je kennis kunt uitwisselen en feedback geeft plus ontvangt. Je hebt verstand van zaken, werkt graag binnen een team/afdeling die zich continu ontwikkelt en houdt de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied nauwgezet in de gaten. Uiteraard heb je gevoel voor politieke verhoudingen.

Dit kunnen we je bieden

Een afwisselende en altijd verrassende functie waarin je veel naar eigen inzicht handelt. Het salaris bedraagt maximaal € 4.494,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, ouderschapsverlof (50% doorbetaald) en een uitstekende pensioenregeling.

Zo kun je reageren

Wij ontvangen je sollicitatie graag digitaal. Je kunt solliciteren door via onderstaande knop je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae te versturen. 

SOLLICITEREN

Voor deze functie wordt gelijktijdig intern en extern geworven, waarbij voor interne en regionale kandidaten een voorrangspositie geldt. Als zij hebben gesolliciteerd op deze functie kan het voorkomen dat de planning van de eerste sollicitatiegesprekken voor externe kandidaten afwijkt. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte

Als je meer wilt weten

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met teammanager Manon Knoops, via 06 46 94 85 63 of m.knoops@amersfoort.nl. Heb je vragen over de procedure? Bel dan met hr-medewerker Dennis Wouters via 06 83 01 52 38.

De reactietermijn sluit op 2 februari 2021. De gesprekken staan gepland op 15 februari 2021.

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor de stad.

Praktisch

36 uur

Schaal 10 (max. € 4.494,- per maand bij 36 uur per week)

Vragen over de functie?

Manon Knoops, teammanager: 06 46 94 85 63 of m.knoops@amersfoort.nl

Vragen over de procedure?

Dennis Wouters, 06 83 01 52 38

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit op 2 februari 2021.