Casemanager Vergunning, Toezicht en Handhaving

Inhoudelijk expert die vergunningaanvragen goed en op tijd afwikkelt.

Werken bij Gemeente Amersfoort

Amersfoort is een stad met bijna 160.000 inwoners op het middelpunt van Nederland. Een dynamische stad met veel jonge mensen die zich volop ontwikkelt, met veel dynamiek, innovaties en initiatieven. Belangrijk is dat inwoners, ondernemers en de gemeente samen optrekken voor een fijne en veilige stad. De afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) onderzoekt mogelijkheden en volgt technologische en wettelijke ontwikkelingen om inwoners en ondernemers te ondersteunen. We werken gebiedsgericht. Vanuit het gebiedsteam, waar alle onderdelen in het proces zijn vertegenwoordigd, werken we aan een veilige  en prettige leefomgeving voor iedereen.

Als casemanager zorg je er voor dat omgevingsvergunningaanvragen goed en tijdig worden afgewikkeld. Je bent de contactpersoon voor de (potentiële) aanvrager en toont daarbij een klantgerichte houding,  coördineert adviesaanvragen, bewaakt de voortgang en lost problemen op. Je taken bestaan bijvoorbeeld uit het behandelen van informatieverzoeken, princiepeplannen (initiatieven) en toont jezelf nieuwsgierig, aanspreekbaar en dienstverlenend zowel naar je collega’s als naar de klant. Je werkt in een team samen met de senior casemanager, de bouwinspecteur(s) en de handhaver(s) van de wijk. Vanuit je werk signaleer je verbetermogelijkheden en zo lever je een bijdrage aan het beleid dat nodig is, daarnaast kun je ook deelnemen aan projecten die betrekking hebben op het werkterrein.

• Je hebt een hbo-opleiding op het gebied van bouwen, (bijvoorbeeld hbo bouwkunde).
  • Je weet hoe de actuele en komende wetgeving, (gemeentelijk) beleid en procedures rondom vergunningen in elkaar zitten en weet dit ook toe te passen.
  • Je hebt kennis van en ervaring met casemanagement, aangevuld met vakgerichte opleidingen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring binnen gemeentelijke organisaties en je weet dat inspirerend uit te dragen.
  • Je bent omgevingsbewust en helder in je communicatie.
  • Je hebt een klantgerichte werkwijze.

Een functie waarin je veel in contact bent met mensen en je jouw expertise overbrengt. Het salaris bedraagt maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17.05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag digitaal. Door op 'Solliciteren' te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen.

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen Ernst-Jan Scheffer, Teammanager, telefoon 033 469 5775. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met HR-medewerker Anna Heeres, telefoon 06 2816 3490.

Solliciteer direct!

Schaal 9 (max. € 4.048,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek)

Ernst-Jan Scheffer, teammanager, telefoon: 033 - 469 5775

Anna Heeres, HR-medewerker, telefoon: 06 2816 3490