Bestuurs- en managementassistent

Een proactieve, flexibele collega

Let op! Heb je gereageerd of wil je reageren op deze vacature? We ontvangen je sollicitatie graag. Wegens het coronavirus worden lopende sollicitatiegesprekken online gevoerd of uitgesteld, afhankelijk van de berichtgeving van het Rijk.

Waar ga je werken?

Amersfoort – een stad met ruim 155.000 inwoners – ontwikkelt zich in hoog tempo en bruist van de initiatieven. Onze organisatie beweegt daarin mee. Dit vraagt van jou een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit. De managementassistenten zijn in deze beweging de verbindende schakel tussen afdelingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Als bestuurs- en managementassistent ondersteun je samen met je team de afdelingsmanagers, teamleiders en/of programmamanagers. Dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent voor het beheer van de agenda’s en de mailboxen en hier proactief mee aan de slag gaat. Er wordt veel van jouw kennis gevraagd; jij regelt immers alle zaken voor de managers. Daar hoort bij dat je planningen maakt en die bijstelt waar nodig.

Wat is je achtergrond?

Voor deze dynamische baan zoeken we iemand met een secretariële opleiding op mbo+ niveau en een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een scherp blik en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je zorgvuldig, stressbestendig en proactief. Je bent een teamspeler met een positieve houding die het een uitdaging vindt om mee te denken in veranderingen en verbeteringen. En die vervolgens aan te pakken.

Wat bieden we je?

Verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een informele organisatie die hoge eisen aan je stelt. Amersfoort ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei. Je salaris bedraagt maximaal € 3.114,- bruto per maand (schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan doelen die passen bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald).

Hoe kun je reageren?

Met vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Astrid van den Akker, telefoon 06 - 55 46 57 35 of Mark van der Linden, telefoon 06 - 38 31 36 19, beiden teamcoördinator.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, mail dan Jacqueline Meijer, HR-medewerker, e-mailadres:j.meijer@amersfoort.nl

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande button “Solliciteren”: zo kan je ons je contactgegevens, motivatiebrief en Curriculum Vitae toesturen.

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit op woensdag 27 mei 2020.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 4 juni 2020.

Amersfoort wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor de stad.

Praktisch

24 - 32 uur

Schaal 7 (max 3.114,- per maand)

Vragen over de functie?

Astrid van den Akker,
telefoon 06 – 55 46 57 35 of
Mark van der Linden,
telefoon 06 - 38 31 36 19 (beiden teamcoördinator)

Vragen over de procedure?

Jacqueline Meijer, HR-medewerker, e-mail;  

j.meijer@amersfoort.nl

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit op woensdag 27 mei 2020