Adviseur Wijkverkeer

Samenwerking, dynamiek en afwisseling vanuit jouw mix van expertises.

Werken bij de gemeente Amersfoort

Amersfoort – een stad met ruim 157.000 inwoners – groeit en ontwikkelt zich, ook in deze tijd, in hoog tempo. Prettig wonen, werken en recreëren willen we mogelijk maken en aantrekkelijk houden.  Bij de afdeling Stad en Ontwikkeling werk je vanuit een resultaatgericht, collegiaal en motiverend team aan deze opgaven. Amersfoort is een regiegemeente. Het verbinden van partijen en creëren van draagvlak is voor ons essentieel. Daarbij heeft Amersfoort je in alle opzichten veel te bieden.

De baan

Als Adviseur Wijkverkeer bij aan de realisatie van de groei van de stad die gelijktijdig leefbaar én bereikbaar blijft. Je bent verantwoordelijk voor een specifiek gebied van de Stad. Op het gebied van verkeerskundige zaken ben jij het eerste aanspreekpunt voor de bewoners, zorg je voor de inbreng bij de projecten die in jouw gebied spelen en adviseer je gevraagd en ongevraagd de wethouder Mobiliteit. Je zoekt de samenwerking op en kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied. Daarbij stem je af met professionals op het gebied van stedenbouw, verkeer, landschapsinrichting, cultureel erfgoed, planologisch juridische zaken, veiligheid en duurzaamheid.

’s Morgens bespreek je met jouw collega’s mobiliteit de implementaties van MaaS voor jouw gebied, ‘s middags overleg je in een projectteam over een ontsluitings- en parkeervraagstuk en tussendoor spreek je een inwoner over de verkeerssituatie in zijn buurt. Je geeft inhoudelijke ondersteuning aan collega’s en ontwikkelt allianties en netwerken. Het is deze dynamiek en afwisseling die jij in jouw werk zoekt!

Wat we van je vragen

Je bent allereerst een deskundige en prettige gesprekspartner voor inwoners, collega’s en planontwikkelaars. Je voelt je thuis bij complexe opgaven en je hebt ervaring met het meedraaien in een projectteam met bestuurlijk gevoelige projecten. Je denkt in kansen.
Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond. Je staat boven de materie, maar er ook middenin. Schriftelijk, maar vooral mondeling weet je mensen mee te nemen. Je bent laagdrempelig in het leggen van contact. Ter plaatse gaan om een situatie te beoordelen is voor jou normaal.

Je hebt ervaring in het werkveld met raakvlakken op diverse beleidsterreinen en vanuit meerdere rollen, zoals opdrachtgever en adviseur. In je advies houd je oog voor de korte-, middellange- en lange termijn en de verschillende belangen die spelen.  Je herkent je in onze kernwaarden ‘dichtbij, nieuwsgierig en aanspreekbaar’. Ben je ook creatief en resultaatgericht? Dan pas je goed in ons team.

Dit kunnen we je bieden

Verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk in een informele organisatie. Amersfoort is een prettige stad om in te wonen en om voor te werken. Het salaris bedraagt maximaal € 4.494,- per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen.

Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, mogelijkheden voor thuiswerken en ouderschapsverlof (50% doorbetaald). Deze vacature is voor 24 uur per week.

Zo kun je reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag digitaal. Via onderstaande knop kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae toesturen.

SOLLICITEREN

Als je meer wilt weten

Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Patricia Kleijn, Teammanager (033) 469 5302.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met Anna Heeres, HR-medewerker, telefoon (033) 469 5750.

De reactietermijn sluit op 21 april 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 29 april.

Amersfoort wil een diverse organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor de stad.

Praktisch

24 uur

Schaal 10 (max. € 4.494,- per maand bij 36 uur per week)

Vragen over de functie?

Patricia Kleijn, Teammanager (033) 469 5302

Vragen over de procedure?

Anna Heeres, HR-medewerker, telefoon (033) 469 5750.

SOLLICITEREN

De reactietermijn sluit op 21 april 2021.