Bekendmakingen en Stadsberichten

Bekendmakingen en Stadsberichten publiceert de gemeente in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. Bekendmakingen, bijvoorbeeld van verkeersbesluiten,omgevingsvergunningen en bestemmingsplannen kunt u ook digitaal ontvangen. Bijvoorbeeld via de app Omgevingsalert.

Bekendmakingen en Stadsberichten

Bekendmakingen per e-mail of app

E-mailservice overheid.nl

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van de bekendmakingen in uw omgeving? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid.nl.

App omgevingsalert

Bekendmakingen over verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen in uw omgeving kunt u ook terugvinden in de app omgevingsalert. Lees meer hierover op omgevingsalert.nl/app.

Huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort

Stadsberichten zijn onze artikelen over werkzaamheden, ontwikkelingen en activiteiten in relatie tot het gemeentelijke beleid. De gemeente Amersfoort publiceert ze, net als de bekendmakingen, in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort.

Het blad met onze berichten is als e-paper te lezen in het krantenarchief van de de website van de Stad Amersfoort. Het grootste deel van de publicaties is ook te vinden via overheid.nl. De meest recente edities van de Stadsberichten kunt u ook hieronder downloaden:

Afhaalpunten De Stad Amersfoort

Wilt u toch de papieren krant lezen? U kunt op veel punten de krant ook afhalen. Waar? Op de website van de Stad Amersfoort vindt u de afhaalpunten van de krant.

Krant niet ontvangen?

Heeft u de krant niet ontvangen en wilt u daarover een klacht indienen? Dan kan dat ook via de website van de Stad Amersfoort.