Stadsberichten en bekendmakingen

De gemeente neemt regelmatig besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen zijn de verplichte publicaties van deze besluiten en verschijnen wekelijks in de Stadsberichten.

Stadsberichten

De bekendmakingen zijn wekelijks te vinden in de Stadsberichten in het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort. De meest recente edities van de Stadsberichten kunt u hieronder downloaden. Elke editie blijft 8 weken op de website staan. Op de website van De Stad Amersfoort kunt u oudere exemplaren nalezen. Het grootste deel van de publicaties is ook te vinden via www.overheid.nl.

E-mailservice

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van de bekendmakingen in uw omgeving? Dan kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice van overheid.nl.

App omgevingsalert

Bekendmakingen over verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen in uw omgeving kunt u ook terugvinden in de app omgevingsalert. Deze app is beschikbaar voor Android (vanaf versie 4.0) , iOS (vanaf 7.0) en Windows Phone 8.1.