Gast van de gemeenteraad

De vergaderingen van de gemeenteraad, op de dinsdagavond, zijn openbaar. U bent dus altijd van harte welkom. Om nog beter kennis te maken met het werk van de raad, kunt u de vergadering ook bezoeken als ‘Gast van de raad’.

Als Gast van de raad bent u om 17.30 uur welkom op het stadhuis en ontmoet u een aantal raadsleden. Zij vertellen u samen met een medewerker van de raadsgriffie over het werk van de gemeenteraad en de raadsvergadering van die avond. U heeft alle gelegenheid om met de raadsleden in gesprek te gaan en vragen te stellen. Daarna eet u met de raadsleden in het bedrijfsrestaurant van het stadhuis. Vanaf de publieke tribune volgt u vervolgens (een deel van) de vergadering(en). Na afloop horen de raadsleden graag wat u is opgevallen!

De volgende edities van Gasten van de raad zijn op 17 december en 14 januari. Wilt u zich met een speciale groep aanmelden? Neem dan contact op met de griffie voor de mogelijkheden. Informatie en aanmelden: 033 469 4379 of griffie@amersfoort.nl

Contact

Wilt u een keer Gast van de raad zijn? Meldt u zich dan aan bij de raadsgriffie.

griffie@amersfoort.nl