De Weekvideo

In de Weekvideo geeft burgemeester Lucas Bolsius antwoord op ingestuurde vragen en vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen van de afgelopen week.

Weekvideo woensdag 12 december 2018

Directeur Koos Koolstra nam vorige week afscheid van zijn werk bij de Alliantie. In goed gezelschap ontving hij de Sint-Jorispenning van de stad voor zijn werk voor deze woningcoöperatie. Het bedrijf VDL MPC bestaat honderd jaar en viert dat deze week in haar vestiging in Amersfoort. Burgemeester Melis van de Groep van Bunschoten-Spakenburg wordt herbenoemd. Verder een oproep tot inschrijving bij de Milieubarometer voor bedrijven én voor een nieuwe stadsdichter van Amersfoort.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo. Via het officiële YouTube-kanaal van de gemeente Amersfoort zijn alle video’s te bekijken.