De Weekvideo

In de Weekvideo geeft burgemeester Lucas Bolsius antwoord op ingestuurde vragen en vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen van de afgelopen week.

Weekvideo woensdag 17 april 2019

De stad komt steeds meer in de ‘oranje-sferen’. Afgelopen maandag was het startschot met het officiële Koningsdagconcert in het bijzijn van leden van het Koninklijke Huis in Flint. Twee leden van het 033 Pop- en theaterkoor namen deel en vertellen daarover. Ook dank aan de vele tientallen sponsoren uit de regio die Koningsdag Amersfoort 2019 mogelijk maken. Verder aandacht voor het voorlezen op basisscholen door leden van B en W, ontvangst van nieuwe Statenleden en meer.

De Weekvideo is een wekelijkse videoboodschap waarin burgemeester Lucas Bolsius van de gemeente Amersfoort antwoord geeft op ingestuurde vragen. Ook vertelt hij over actuele onderwerpen of bijzondere ontmoetingen. Vragen, reacties en opmerkingen zijn welkom via burgemeester@amersfoort.nl of via Twitter @lucasbolsius. Via het officiële YouTube-kanaal van de gemeente Amersfoort zijn alle video’s te bekijken.