Werklocaties en bouwkavels te koop

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf? Hier vindt u alle info over de werklocaties en een indicatie van de prijzen.

De verkoop van kavels is maatwerk en kan daardoor per locatie en/of project verschillen.

Op de plek van het voormalige ziekenhuis De Lichtenberg komen tussen de 55 en 60 vrije kavels waar kopers hun eigen woning kunnen bouwen. Lees meer bij Ontwikkeling woonbuurt De Lichtenberg.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijf? U kunt terecht op amersfoortbusiness.com, daar vindt u alle info over bouwkavels en andere bedrijvenlocaties.

Op pagina’s van de Stadsmakelaar staat een overzicht van gemeentelijke vastgoed en van bestaande kavels die nu of binnenkort op de markt verschijnen.

Niet alle kavels en bouwgrond worden door de gemeente uitgegeven. Verschillende marktpartijen bieden kavels in en rond Amersfoort aan. Kijk bijvoorbeeld ook eens op:

Via onderstaande link vindt u een tabel met prijzen die de gemeente hanteert voor gronden op bedrijventerreinen die door de gemeente worden uitgegeven. Deze prijzen hebben betrekking op de levering van bouwrijpe grond, tenzij anders aangegeven. Bekijk de tabel.