Uw onderneming in Amersfoort?

Amersfoort investeert veel in relaties met ondernemers. We koesteren ‘onze’ bedrijven en we ondersteunen bedrijven bij hun vestiging in Amersfoort.

Het Amersfoort Business Team (ABT) zet zich in voor groeiende en passende werkgelegenheid en een goede woon/werkbalans in een evenwichtige groeiende en levendige stad door het werven van bedrijven, passend binnen het regionale economische profiel “gezond stedelijk leven”. Centraal staat een economie waar iedereen kan meedoen, door duurzaamheid gedreven. Het is de plek waar een netwerk van sterke nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven, slimme oplossingen bedenken en realiseren. Naast de nieuwe bedrijven gaat de aandacht van het ABT uit naar bedrijven die al voor locatie Amersfoort hebben gekozen. Deze bedrijven vormen immers de basis van het ondernemersklimaat in Amersfoort en regio.

Kijk op de website Amersfoort Business - Vestig uw onderneming in Amersfoort voor meer informatie over vestigen in Amersfoort, een overzicht van de werklocaties en het ABT.