Leidraad Verduurzamen bestaande bouw

Hoera, u gaat uw huis aanpakken en denkt meteen na hoe dat duurzaam kan. Dat is mooi, want zo bent u voorbereid op de toekomst en levert u een bijdrage aan de klimaatverandering. Een goed geisoleerde woning is ook comfortabel en u bespaart ermee in uw energielasten. Juist bij de aankoop van een nieuw huis of bij een verbouwing zijn het dé momenten om het goed aan te pakken en u erin te verdiepen.

Deze leidraad biedt u inzicht in de vraag bij welke maatregelen u wel of geen vergunning nodig heeft en wat spelregels of adviezen zijn. De leidraad is hulp voor uzelf als eigenaar van de woning en u kunt deze onder de aandacht brengen van een architect of aannemer:

Download hier de Leidraad Verduurzamen bestaande bouw

Vragen

Heeft u nog vragen over maatregelen, over leveranciers, over mogelijke subsidie of over waar u het beste mee kunt beginnen? Neem dan eerst gratis contact op met www.duurzaambouwloket.nl/amersfoort, 072-7433956.

Leidraad Verduurzamen bestaande bouw

Via deze link kunt u de Leidraad als PDF bestand downloaden.

Inspirerende voorbeelden?

Amersfoortduurzaam.nl is hét platform dat doorlopend wordt aangevuld met inspirerende en motiverende voorbeelden van duurzame inwoners en ondernemers in Amersfoort.

Bezoek het platform