Leidraad Verduurzamen bestaande bouw

Hoera, u gaat uw huis aanpakken en denkt meteen na hoe dat duurzaam kan. Dat is mooi, want zo bent u voorbereid op de toekomst en levert u een bijdrage aan de klimaatverandering. Een goed geïsoleerde woning is ook comfortabel en u bespaart ermee in uw energielasten. Juist bij de aankoop van een nieuw huis of bij een verbouwing zijn het dé momenten om het goed aan te pakken en u erin te verdiepen.

De Leidraad voor het verduurzamen van uw eigen huis biedt u inzicht in de vraag bij welke maatregelen u wel of geen vergunning nodig heeft en wat spelregels of adviezen zijn. De leidraad is hulp voor uzelf als eigenaar van de woning en u kunt deze onder de aandacht brengen van een architect of aannemer:

Vragen

Heeft u nog vragen over maatregelen, over leveranciers, over mogelijke subsidie of over waar u het beste mee kunt beginnen? Neem dan eerst gratis contact op met www.duurzaambouwloket.nl/amersfoort, (072) 743 3956.

Leidraad Verduurzamen bestaande bouw

Download de Leidraad als pdf.

Inspirerende voorbeelden?

Amersfoortduurzaam.nl is hét platform dat doorlopend wordt aangevuld met inspirerende en motiverende voorbeelden van duurzame inwoners en ondernemers in Amersfoort.

Bezoek het platform