Amersfoort huurt in

Amersfoort organiseert de inhuur van interim professionals via een digitale marktplaats, een zogenaamd Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Met dit Dynamisch Aankoopsysteem komen vraag en aanbod van tijdelijk personeel eenvoudig bij elkaar. De gemeente zet inhuuropdrachten hiermee op een meer open en eerlijke manier in de markt.

De gemeente heeft de aankoop van het Dynamisch Aankoopsysteem aanbesteed. Uit deze aanbesteding is The Solutions Factory als winnende partij gekomen. Deze organisatie heeft veel ervaring met een online marktplaats voor vraag en aanbod van extern personeel bij gemeenten. Als de gemeente Amersfoort behoefte heeft aan de inhuur van interim professionals, wordt dit kenbaar via de website www.gemeenteamersfoorthuurtin.nl.

Wat betekent het voor u

  • Na registratie en toelating op Gemeenteamersfoorthuurtin.nl heeft u een duidelijk overzicht van alle tijdelijke opdrachten bij de gemeente Amersfoort.
  • Registreren en reageren op opdrachten is gratis.
  • Zodra u geregistreerd bent op Gemeenteamersfoorthuurtin.nl, blijft u via de e-mailservice automatisch op de hoogte van nieuwe inhuuropdrachten die binnen uw interessegebied vallen.
  • Opdrachten worden open, eerlijk en 100% transparant in de markt gezet volgens de geldende aanbestedingsregels.
  • Op het moment dat u de opdracht krijgt gegund, verloopt de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie via de website.

Contact

Shira van der Hulst, afdeling Organisatie & Talentontwikkeling

s.vanderhulst@amersfoort.nl

AMERSFOORT HUURT IN