Aanpak Fietsroute Laan der Hoven

De Laan der Hoven is één van de belangrijkste en drukste fietsroutes tussen het centrum van Amersfoort en Nieuwland. We willen deze route comfortabeler en veiliger maken voor fietsers. We vroegen omwonenden en gebruikers van deze route vorig jaar zomer al mee te denken over de aanpassingen. Hier hebben we veel informatie gekregen die we – met behulp van het Verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng - hebben verwerkt in een voorlopig ontwerp.

Bekijk het voorlopig ontwerp

Wij horen graag uw reactie

U kunt op twee manieren op het ontwerp van de Laan der Hoven reageren. Via het online formulier of telefonisch. Via het formulier heeft onze voorkeur omdat u dan alvast wat informatie met ons kunt delen en wij u daardoor kunnen laten terugbellen door de juiste persoon. Bijvoorbeeld omdat u specifieke vragen of opmerkingen heeft. 

Online reageren

Reageer voor 9 november 2020 via onderstaande button. Geef ook aan of u teruggebeld of gemaild wilt worden voor een toelichting of een reactie van ons.

Wilt u teruggebeld worden? Dan is het handig als u  een aantal tijdsblokken aangeeft waarin u in week 45 en/of week 46 bereikbaar bent. Het liefst tijdens kantooruren, maar op doordeweekse avonden mag ook.

Eén van de leden van het projectteam Laan der Hoven mailt of belt u dan terug.

REAGEER

Telefonisch reageren

Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan voor 9 november 2020 contact op met ons KCC via telefoonnummer 14 033. Eén van onze medewerkers noteert dan uw gegevens (naam, telefoonnummer), een korte beschrijving van uw vraag of opmerking en uw bereikbaarheid. Het is handig als u aan het de medewerker een aantal tijdsblokken aangeeft waarin  u in week 45 en/of week 46 bereikbaar bent. Het liefst tijdens kantooruren, maar op doordeweekse avonden mag ook.

Vervolg en planning

Nadat we al uw opmerkingen en vragen hebben gehoord en beantwoord, zullen we in november het definitief ontwerp maken. Ook dit zetten we weer op deze webpagina. Daarna start de technische uitwerking van het ontwerp. We verwachten in het voorjaar van 2021 te kunnen starten met de uitvoering van de aanpassingen aan de Laan der Hoven.

Een van de leden van het projectteam Laan der Hoven belt u dan terug.Vragen?

Heeft u vragen? Neem contact op met Projectleider Marcel Giard.

033 469 53 54

of mail naar:

laanderhoven@amersfoort.nl

Reageren?

Reageer voor 9 november 2020 via onderstaande button op het voorlopig ontwerp.

REAGEER